Navigation>
ET

2023. aasta trendivärv – elujõust pakatav magenta

05/01/2023
                        2023 trendivärv

Eriilmeline värvitoon ebatavalisteks aegadeks.

Pantone on universaalne värvikeel, mis lihtsustab ja ühtlustab värvikriitilisi otsuseid kaubamärkide ja tootjate igas tööetapis. Pantone värvikeel aitab defineerida, kommunikeerida ja kontrollida värvi ühtsust inspiratsioonihetkest kuni idee lõpliku realiseerumiseni.

Pantone poolt valitud trendivärvid (Pantone Color of the Year) mõjutab tootearendust ja ostuotsuseid mitmetes valdkondades, sealhulgas moe-, sisustus-, mööbli- ja tööstusdisainis.

2023. aasta trendivärviks nimetati Viva Magenta 18-1750 – punaste perekonda kuuluv värvitoon, mis õhkab elujõudu ja jõulisust.

Viva Magenta on julge ja kartmatu, tähistades rõõmsat ja optimistlikku suhtumist, luues uut narratiivi.

Tänavune värv on võimas ja jõudu andev, julgustades eksperimenteerima ja kartmatule eneseväljendusele.

Püüdes leida tasakaalu digitaalse ja füüsilise maailma vahel, meie austus ja lugupidamine looduse vastu kasvab. Aasta trendivärv tähistab meie tõmmet looduslike värvide poole. Viva Magenta loodusläheduse inspiratsioon pärineb košenillpunasest, mida saadakse putukate poolt toodetud tugevast ja säravast värviainest karmiinist.

Loodust ja selle jõudu austav Viva Magenta turgutab meie vaimu, aidates meil luua ning hoida oma sisemist jõudu.

Loe lisaks, kuidas kodus ja interjööris, rõivatööstuses, graafika disainis ja pakenditel aasta trendivärvi kasutada siit.

Vaata sarnaseid dekoore meie brändide lehtedelt: FormicaArpaHomapal , Pfleiderer, Abet.

Viimased uudised