Navigation>
ET

2022. aasta trendivärv

19/01/2022
                       

Igal aastal valib Pantone Color Institute algava aasta trendivärvi.

Pantone kujutab endas universaalset värvikeelt, mis lihtsustab ja ühtlustab värvikriitilisi otsuseid kaubamärkide ja tootjate igas tööetapis. Pantone värvikeel aitab defineerida, kommunikeerida ja kontrollida värvi ühtsust inspiratsioonihetkest kuni idee lõpliku realiseerumiseni.

Üle 20 aasta on Pantone poolt valitud trendivärvid (Pantone Color of the Year) mõjutanud tootearendust ja ostuotsuseid mitmetes valdkondades, sealhulgas moe-, sisustus-, mööbli- ja tööstusdisainis.

2022. aastaks on Pantone Color Institute valinud trendivärviks Very Peri ehk „väga lillakassinine“.

Sinise omadusi hõlmav, kuid samal ajal violetse-punase alatooniga PANTONE 17-3938 Very Peri näitab säravat, rõõmsat suhtumist ja dünaamilist kohalolekut, mis julgustab julget loovust ja kujutlusvõimet.

PANTONE 17-3938 Very Peri kujutab muretut enesekindlust ja julget uudishimu, mis elavdab meie loomingulist vaimu, uudishimulikkust ja aitab meil omaks võtta selle muutunud võimaluste maastiku ning uue visiooni.

Oleme elanud muutlikul ajal, muutunud on  inimeste arusaamad, standardid ning meie füüsiline ja digitaalne elu on uuel viisil ühinenud. Very Peri illustreerib kaasaegse elu sulandumist ja seda, kuidas digitaalmaailma värvitrendid avalduvad füüsilises maailmas ja vastupidi.

Laminaadi dekooridest Very Perile sarnaseid toone saab otsida meie brändide lehtedelt: Formica , Arpa , Homapal , Pfleiderer.

Rohkem infot Pantone kohta loe siit.

Viimased uudised