Navigation>
ET

Toon toonis peidetud uksed

25/03/2022
                       

Toon toonis ukse ja seina lahendus loob sujuva ülemineku, mis laseb disaineritel kavalalt peita ruume hoone sees. Näiteks teenindusalad restoranides ja laoruumid jaemüügi keskkondades.

Toon toonis kontseptsioon on avalike ning äriruumide disainimaastikul üha populaarsem ja uusim arengusuund positiivse kliendi- ja ruumikogemuse saavutamiseks. Valides ruumi jaoks ühe tooni ja rajades värviskeem põhitooni erinevatele varjunditele, saavutab lihtsa ja peene üldmulje võimalikult väheste kontrastidega.

Kui soovitakse, et uksed oleksid märkamatud või kujundatakse puhaste joonte ja nähtavate ukseraamideta ruumi, on ukse ja seina jaoks sama värvi või mustriga laminaadi valimine toimiv lahendus.

Nina Bailey, Formica Grupi disainijuht on öelnud: „Erinevatel põhjustel mõnikord lihtsalt ei taheta uksest silmapaistvat elementi teha. Võib-olla soovitakse sihilikult luua puhaste joontega minimalistlikku disaini. Või on tegu restoraniga, kus tahaetakse tagada, et kliendid ei satu kogemata teenindavatesse ruumidesse nagu köögid ja pesuruumid. “

Valikus on Formica, Arpa, FENIX, Pfleiderer ja Homapal laminaadid, mis loovad lõputuid lahendusi varjatud uste loomiseks.

Viimased uudised